Royal Z Doboj

Svečano otvaranje Specijalističkog centra Royal Z sa specijalnom bolnicom iz hirurških oblasti Royal Oftalmologija Doboj

U dijelu prostora dobojskog Doma zdravlja počeo je sa radom najmoderniji specijalistički centar sa specijalnom bolnicom iz hirurških oblasti. Pacijeni koji se registruju do 31.12. od sljedeće godine imaće mogućnost liječenja preko Fonda zdravstvenog osiguranja.

U sklopu „Royal Z“ specijalističkog centra svakodnevno ordiniraju porodični ljekar, ginekolog i internista. Uz to, u sklopu specijalističkog centra „Royal z“ moguće je obaviti specijalističke preglede iz sljedećih oblasti: pedijatrija, neonatologija i pedijatrijska endokrinologija, neurologija, kardiologija, reumatologija, ortopedija, psihologija, urologija, dermatologija, te mnogih drugih.

Osim specijalističkih pregleda, građani Doboja ali i cijele BiH, u specijalnoj bolnici „Royal Oftalmologija“ od sada će moći da obave neke od najsloženijih operacija na prednjem i stražnjem segmentu oka istakao je prof. dr Emir Čabrić, specijalista oftalmologije i suvlasnik.

Specijalistički centar „Royal Z“ i specijalna bolnica „Royal Oftalmologija“ na raspolaganju su građanima svakog radnog dana od 7 do 19 časova, te subotom od 8 do 12 časova, na adresi Karađorđeva 18.